Bij Polderman Financiële Dienstverlening zijn wij een groot voorstander van financiële planning. Het is een beproefde methode om een glashelder inzicht te krijgen in uw financiële situatie. Samen kijken wij waar u nu staat en wat uw wensen voor later zijn en hoe u die het beste kunt realiseren. Daarbij maken we optimaal gebruik van fiscale voordelen.

Financiële planning is een vorm van vermogens- en inkomensplanning op de korte en lange termijn. Hiermee wordt het gemakkelijker om toekomstige uitgaven in kaart te brengen (zoals bijvoorbeeld een bepaalde levensstandaard na pensionering) en te beoordelen of – en zo ja, hoeveel – geld u daarvoor opzij moet zetten.

Financiële planning houdt rekening met tal van financiële risico’s en veranderingen die zich in uw privé en zakelijke leven kunnen voordoen.

De doelstellingen van financiële planning kunnen bijvoorbeeld zijn:
  • het eerder, of tijdelijk willen stoppen met werken (sabbatical)
  • het kopen van een (andere) woning of bedrijfspand
  • het krijgen van inzicht in de financiële situatie van uw bedrijf voor de komende jaren
  • het krijgen van inzicht in de financiële situatie van u als DGA in de vennootschap
  • het krijgen van inzicht in de opbouw van uw oudedagsvoorziening
  • het starten van een eigen onderneming

Wij stellen graag uw persoonlijke financiële planning samen

Wilt u ook inzicht in wat u nodig heeft om uw wensen en ambities te realiseren? Dan brengen wij graag uitkomst door samen met u een goede financiële planning met een uitgekiende budgettering op te stellen.